0
سبد خرید شما خالیست!
میتواند برای مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر بروید
پیپ ها از چه ساخته می شوند؟

پیپ شما از چه جنسی است ؟
ترجیح می دهید پیپ با چه متریالی را تهیه استفاده کنید ؟
پیپ ها ماده اولیه متفاوتی دارند که در اینجا سعی شده در چند دسته بندی تقسیم شوند
با ما تا انتهای نوشته باشید و تجربیاتتون از هر کدام یک را برای ما بنویسید

انواع متریال پیپ :

پیپ برایر: 
محبوب ترین متریالی که برای ساخت پیپ تاکنون استفاده شده برایز است. برایر معمولا از ریشه چوبی گیاه مدیترانه ای بدست می اید که خاصیت جذب رطوبت و مقاومدت در برابر گرما دارد همچنین بوی مطلوبی به عقیده پایپ اسموکرها دارد. 
از انجا که این گیاه مدیترانه ای است ، مشهورترین و تاثیرگذارترین سازندگان پیپ جهان اغلب در فرانسه و ایتالیا و اسپانیا الجزایر و جزیره کرسیکا هستند. برای پیپ های دستساز معمولا از بلوک های برایر بدست امده از خارجی ترین قسمت ریشه استفاده می شود که رگه های گرین فوق العاده ای دارند.

پیپ های چوبی (غیر برایر): اگر چه غیر معمول است اکا گاهی از چوبهای متفرقه برای ساخت پیپ استفاده می شود ک دلیل ان ممکن است نایابی برایر باشد. بیشتر چوب ها نرم تر و خلل و فرج کمتری نسبت به برایر دارند در نتیجه مقاومت به گرمای پایین تر و تمایل به سوختن دارند بنابراین توصیه نمی شوند، مانند : چوب راش و چوب گیلاس و چوب درخت ابنوس و چوب ماهون و چوب زیتون و افرا و بلوط و چوب بلسان Beech Wood, Cherry Wood, Ebony, Mahogany, Maple, Oak, Olive, Rosewood هر کدام ویژگی خاص خود را دارند ولی همگی شکننده هستند و به راحتی قابل سوختن هستند . و در صورت استفاده باید از انها خیلی کم یا به عنوان پیپ موقت استفاده کرد .

پیپ های سفالی : بین قرن 17-19 پیپ های سفالی هم محبوب زیادی داشتند هم مقرون به صرفه تر بودند معمولا پرداخت نمیشوند به رنگ سفید و شیپ کاتی و چرچ واردن هستند. با وجود ارزان بودن، انها معروف هستند به استم باریک و داغ شدن بیش از حدشان!




پیپ های ذرت (کورن): 
پیپ های کورن اصالتا امریکا و بسیار مقرون به صرفه هستند و یاداوری مارک تواین است . این پیپ ها از ذرت توخالی خشک شده ساخته شدند که به اسموک خنک شناخته شده هستند. 
همچنین این پیپ ها برای تست توتون هم استفاده میشوند و گفته می شود که طعم توتون در این پیپ ها بهتر حس میشود و خب البته نیاز به صرف زمان برای تمیزکاری هم ندارند.


پیپ کدو:کدوی مخصوص افریقایی گران قیمت است و بعد از فرایند طولانی به متریال مناسب پیپ تبدیل میشود و دلیل ان این است که به دلیل شکل متمایز کدو باید با دست کاشت و با رشدش شکل داده شود تا خم شود.علی رغم ظاهر بزرگ اما کاسه بزرگی ندارند و اسموک خشک و خنک دارد

پیپ مرشام: مرشام ماده معدنی سفالی است که به “sepiolite” معروف است. از سیلیکات منیزیم تشکیل شده و رنگ سفیدی دارد که میتواند از خاکستری تا کرم تغییر رنگ دهد. در سال 1720 رواج پیدا کرد . دود خنک و خوش طعمی دارد زیرا رطوبت را به داخل سنگ می کشد .اکثر پیپ های مرشام ا زلحاظ ظاهری با حکاکی های ظریف و نقوش زیبا کنده کاری شدند.

پیپ چینی : امروزه استفاده از انها نادر است و معمولا جزو عتیقه های عجیب اروپایی هستند و در قرن هجدهم محبوبیت داشتند و برای ارتش عمدتا تولید میشدند برای همین دارای نشان های سلطنتی هستند . کاسه از طروف چینی ساخته شده در حالی ک استم از استخوان یا شاخ !

برداشت ازاد از www.bespokeunit.com

منتظر نظرات و تجربیات شما در رابطه  استفاده از متریال‌های متفاوت پیپ هستیم